BEZ OBŘADU / Jean Girault

Premiéra: 26.4.2015

Režie: Karel Bříza

Účinkujících:  8

Že i lidé hodně bohatí mohou mít také velké starosti, o tom Vás přesvědčí vtipná konverzační francouzská komedie v autorské úpravě Pouic-Pouic.

Když "boží" manželka burziána nalítne mazanému podvodníkovi, musí se pro záchranu rodinného majetku zapojit všichni stávající i budoucí rodinní příslušníci. A že o nedorozumění a komické situace nebude nouze, na to můžete vzít jed!

Videoukázka:

Technické podmínky:

Elektro výbava a světla

K ozvučení a nasvícení představení potřebujeme připojení do běžné el. sítě 230V/16A. Pro zapojení světel je potřeba počítat s okruhem stavěným na větší proudovou zátěž. Prodlužovací kabely vozíme svoje.

Při našich představeních využíváme běžnou světelnou techniku dostupnou v divadlech, nebo v divadelních sálech. Vyžaduje-li představení zvláštní nasvícení, nebo světelné efekty, můžeme po dohodě s technikou přivést vybavení vlastní. Nedivadelní či otevřená prostranství (nádvoří, náměstí...) jsme také připraveni nasvítit z vlastních zdrojů.

Zvuk

K ozvučení představení využíváme bežnou zvukovou techniku dostupnou v divadlech, nebo divadelních sálech. Reprodukovanou hudbu máme nahranou na CD. Po dohodě můžeme přivést vlastní zvukovou aparaturu.

Scéna

Prostor pro hraní potřebujeme 5x3m, možná i trochu menší, přizpůsobíme se. Opona a tahy nejsou nutné, pokud jsou, využijeme je.