Jdi na obsah Jdi na menu
 


S TVOJÍ DCEROU? NE! / Antonín Procházka

Premiéra: 28.4.2019

Režie: Jan Slezák

Účinkujících: 7

Manželský pár se snaží preventivně předejít krizi středního věku. Na radu svých přátel se vydává na druhé líbánky na hory, a proto požádá svého nejlepšího přítele, aby občas dohlédl na jejich osmnáctiletou dceru Sandru. Když se do toho zamotá Sandřin utajovaný přítel a především ubohý bytař, který přijde jen krást. spustí se kolotoč omylů, trapasů a gejzír krkolomných situací, které neberou konce.

Videoukázka:

Fotografie

Technické podmínky: 

Elektro výbava a světla

K ozvučení a nasvícení představení potřebujeme připojení do běžné el. sítě 230V/16A. Pro zapojení světel je potřeba počítat s okruhem stavěným na větší proudovou zátěž. Prodlužovací kabely vozíme svoje.

K nasvícení představení je potřeba běžná světelná technika - několik předních reflektorů s možností setmění, možno (není nutné) červený a modrý filtr. Ideálně jeden boční reflektor (za rampou či forbínou). Nedivadelní či otevřená prostranství (nádvoří, náměstí...) jsme připraveni nasvítit z vlastních zdrojů.

Zvuk

K ozvučení představení využíváme běžnou zvukovou techniku dostupnou v divadlech, nebo divadelních sálech. Reprodukovanou hudbu máme nahranou na CD. Po dohodě můžeme přivést vlastní zvukovou aparaturu.

Scéna

Prostor pro hraní potřebujeme ideálně o velikosti 6x4m, větší není překážkou, menšímu se v případě nutnosti přizpůsobíme. Opona a tahy nejsou nutné, pokud jsou, využijeme je