Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČERNÁ MADONA
 
Premiéra: 25.2.2018

Režie: Jan Slezák

Účinkujících: 2

 
Baladicko - romantická komedie, kde je vedle humorných situací stále přítomen vážný tón v pozadí příběhu.
V důsledku dramatických událostí se on a ona ocitnou sami na malé parní lodi kdesi v africké divočině.
On je svérázný říční lodník, převážející po řece poštu a zásoby. K životu mu stačí džin a nikým nerušený klid na své lodi.
Ona je upjatá misionářka, pomáhající šířit víru a vzdělání v misijní stanici v pralese. Její vůle a odhodlání jsou vedeny odpovědností k vlasti a touhou pomstít bratra.
K zamýšlenému nebezpečnému činu potřebuje jeho loď. Z ní přitom není úniku...
Domluví se ti dva a pokusí se o téměř nemožné?
 
 
 
Technické podmínky:

Elektro výbava a světla 
K ozvučení a nasvícení představení potřebujeme připojení do běžné el. sítě 230V/16A. Pro zapojení světel je potřeba počítat s okruhem stavěným na větší proudovou zátěž. Prodlužovací kabely vozíme svoje. 
 Při našich představeních využíváme běžnou světelnou techniku dostupnou v divadlech, nebo v divadelních sálech. Vyžaduje-li představení zvláštní nasvícení, nebo světelné efekty, můžeme po dohodě s technikou přivést vybavení vlastní. Nedivadelní či otevřená prostranství (nádvoří, náměstí...) jsme také připraveni nasvítit z vlastních zdrojů. Vhodná je možnost zatmění jeviště i hlediště, venku tedy večerní čas představení. 

Zvuk 
K ozvučení představení využíváme běžnou zvukovou techniku dostupnou v divadlech, nebo divadelních sálech. Reprodukovanou hudbu máme nahranou na CD. Po dohodě můžeme přivést vlastní zvukovou aparaturu. 

Scéna 
Prostor pro hraní potřebujeme NEJMÉNĚ 5x3m. 
Opona a tahy nejsou nutné, pokud jsou, využijeme je